петък, 16 ноември 2012 г.

База и топ лак Constance Caroll

Днес ще ви покажа два продукта, от които съм изключително доволна. При последното посещение на един магазин в родния ми град ги видях и разбира се, трябваше да ги изпробвам.
Имат 3 варианта : 1 База, 2 Заздравител и 3 Топ лак. Аз си купих базата и топа. Цената им е 2.50 за бройката. Базата изравнява нокътната плочка, не причинява появата на балончета след нанасянето на лака. От топ лака също съм изключително доволна, нанася се много лесно и съхне буквално за няколко минути. Никъде не видях да пише, че е бързосъхнещ, но определено може да заеме началните позиции в тази класация. Като цяло мога да кажа, че тези 5лв. бяха изключително добра инвестиция и съм повече от доволна от тези два продукта.

                                                                                                                                             М.

3 коментара:

  1. Топа наистина съхне светкавично бързо, но при мен ми напуква лака след 2-3 дена :(
    Забелязала ли си при теб подобно нещо или съм частен случай?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами зависи. При мен напукването идва почти винаги на 4-5 ден (независимо от топ лака) и съм забелязала, че се появява когато ударя някъде някой нокът и той се извие. Но например лакът на малките ми пръсти никога не се напуква. При теб на всеки нокът ли се получава и само при този топ ли ?

      Изтриване
    2. Ами по принцип и друг път ми се е случвало да ми се напуква лака, но то е било в случаите когато си пресрещна нокътя някъде или когато лака ми е на 6+ дни. С този това се случва още на 2-3 ден и най-вече на палеца, показалеца и средния, а с други топове не ми се е случвало толкова бързо да ми се напука лака...

      Изтриване