понеделник, 15 април 2013 г.

Нови придобивки

Днес беше един страхотен слънчев ден, в който аз се разходих по магазините и се прибрах с много нови покупки. От скоро започнах да си търся хубави и качествени четки за грим и сега ще ви покажа с какво се сдобих:

 Тези четки на Ecotools ги взех от Дрогерия Лили. Сетът има 5 четки за грим заедно с удобно калъфче за съхранение и огледалце. Цената му е около 25лв. Другата четка е самостоятелна и е предназначена за поставянето на сенки. Цената й е около 8лв. Знам, че цената им е много висока в България и много жени предпочитат да си ги поръчат от Ebay или някой друг сайт, но аз не посмях да рискувам заради 10-15лв. да се сдобия с фалшификати. Доста теми има в интернет по въпроса и мога да кажа, че фалшивите четки на Ecotools са сигурно най-добрият фалшификат, който съм виждала и има много малки детайли, по които се различават от оригиналните. 
Снимката е от интернет
Малко се отдалечих от началната тема, ще направя по-подробно ревю за четките и тогава ще отделя повече място и на фалшификатите.

Други четки, които си взех :
                         
Най-отляво е четката за сенки на MaxFactor. До нея е четка за устни на B-max. Следващата четка е на Pretty time и в двата си края е различна - от едната страна е скосена, а от другата кръгла и леко куполовидна. Нея също я взех от Дрогерия Лили - цената й е около 3лв. и нещо. Последната четка, която си взех е на Gosh - в интернет си харесах няколко четки на марката, но успях да намеря само тази и се замислям дали да не си поръчам останалите. Тя е както за очи, така и за устни.

Купих си 2 чашки от една книжарница като предназначението им е за четките. Лявата е за миене на четки и точно затова мисля да я използвам и аз. Другата също е пластмасова, но доста по-масивна и тежка и тъй като нямам в какво до държа четките си - ще използвам нея за момента. Цената им е около 4лв. общо.

Освен това си купих и някои странични неща :
Дезодорантът против изпотяване на Rexona, лак на Perfect. По-интересните продукти поне за мен са камофлажният крем / коректор на ArtDeco, за който съм чела безброй положителни мнения и реших да го изпробвам. Взех го на цена от 12-13лв. И матиращия крем на Essence за комбинирана кожа - всъщност него го взех преди няколко дни, но реших да го покажа в тази публикация. Вече го изпробвах няколко пъти и мога да кажа, че съм изключително впечатлена, а цената на която го купих и около 4лв. Със сигурност ще направя ревю за него.

Ще се радвам да споделите от кои марки четки за грим сте доволни.
Пожелавам Ви успешна седмица !
                                                                                                                                       М.

1 коментар: