четвъртък, 23 май 2013 г.

TAG : 30 факта за мен

Изключително много популярен таг и също толкова интересен. Поради тези причини реших да се включа и аз.

1. На 20 години съм. Зодия Водолей. Скромна съм и мразя надути хора. Обичам свободата си и не мога да търпя някой да ми забранява нещо или да ме командва. Ценя честността.

2. Много съм срамежлива и трудно може да говоря много пред хора, които не познавам. След като опозная някой обаче става обрат.

3. Трябват ми 10 минути да поговоря с някой, за да преценя характера му.

4. Обичам държавите, културите, новите хора, кухнята и общо взето всичко свързано с чужди държави. Ходила съм във Франция и Гърция. Обичам Америка и всичко свързано с нея. Надявам се един ден да живея там и още другата година да успея да я посетя. Стискайте ми палци ! :D

5. Обичам бебета - абсолютно всички, включително и животни : мишки, кученца, котенца, прилепчета, хамелеончета, маймунки, пиленца, патенца и каквото се сетите. Мечтата ми е да имам домашен любимец, който винаги да е бебе. Не, не искам мини пинчер - не е същото. :D

6. Обичам да ям зеленчуци и не мога да живея без салата дори и през зимата. Много обичам маслини и гъби.

7. Не обичам да ям риба и морска храна - миди, октоподи, скариди, раци и всички останали морски животинки.

8. Страх ме е от големи кучета, затова и никога няма да живея в София. :D

9. Не мога да прекарам повече от 10 минути в магазин за дрехи или обувки, пазарувам доста бързо, за разлика от козметичните магазини, там мога да стоя с часове. Като цяло обичам да пазарувам и поне 3 пъти в седмицата го правя.

10. Косата ми расте много бързо. За около около 5 месеца може от малко под раменете да стигне до кръста.

11. Искам меденият ми месец да бъде в Сингапур и на още няколко места, но да не прекаляваме. Няма да му е лесно на мъжа ми. :D П.С. Не съм женена или сгодена !

12. Искам да се омъжа и да имам 3 деца. За съжаление това е непостижимо в България от финансова гледна точка... Затова и обмислям да я напусна.

13. Нямам брат, нито сестра. И следователно съм егоист, но се боря с това всеки ден и мога да кажа, че почти съм го преодоляла. Ура !

14. Обичам веселите и забавни хора, както и тези с чувство за хумор.

15. Трудно отстъпвам, когато съм сигурна и убедена в нещо и си отстоявам мнението докрай.

16. Никога не съм имала домашен любимец.

17. Обичам морето и всичко свързано с него. Ако през лятото не отида на море се чувствам сякаш не ми е минала годината пълноценно. Обичам да плувам.

18. Вярвам в духове и извънземни.

19. Страх ме е от високо, но много искам да скоча с парашут и с бънджи. Краката ми се подкосяват само като си помисля за височината.

20. Нямам книжка и не мога да шофирам, но много искам. Всички в семейството ми карат кола, но майка ми не ми дава, защото мисли, че е опасно.

21. Не пия кафе и не пуша. Будя се много лесно сутрин без никакви проблеми.

22. Вещоман съм и обичам да имам от всичко по много.

23. Не мога да се сърдя. Обикновено сърденето ми минава след най-много 1 час и изобщо не съм злопаметна, след ден-два изобщо не помня защо съм се разсърдила. Мисля, че това не е от най-добрите ми качества и определено си патя от него.

24. Мразя несправедливостта, а все по-често се срещам с нея. Също така мразя лъжата и предателството.

25. Плача много рядко и почти нищо не може да ме разплаче. Никога не съм плакала на филм, но това не означава, че не съм чувствителна.

26. Не обичам да си показвам емоциите. Много съм търпелива, но когато се ядосам става опасно, жалко, че ми минава бързо. Със сигурност е интересна гледка. :D

27. Обичам да гледам филми и почти всяка седмица ходя на кино.

28. В момента уча английски, руски и италиански, а като цяло съм учила и френски и испански.

29. Обичам обувки на високи токчета, но много ме болят краката от тях.

30. Запознах се с баща си, когато бях на 5 годинки. До тогава го познавах само на снимка. Когато го видях за първи път ме беше много срам от него, чак след година вече свикнах с присъствието му. Работил е в Америка, заминал е когато съм била на 6 месеца, за да може да ми осигури всичко от което имам нужда. Много съм благодарна на родителите си за всичко, което са правили и все още правят за мен !

Това е от мен. Надявам се да ви е било интересно !
                                                                                                                                                      М.

5 коментара:

 1. Може да поспорим за т.13... Това се приема, не се преодолява :D Страхотно е, това че уважаваш родителите си.Браво! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Преодолява се, особено когато става въпрос за хора, които обичам - няма как да съм егоист с тях. :)

   Изтриване
 2. Ооо един човек да обича гъби и маслини! :D:D:D

  ОтговорИзтриване
 3. Имаме съвпадение по т.2 и т.19:)Поздрави за блога
  Веси

  http://nomatterwhatbeauty.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване