събота, 30 ноември 2013 г.

Нови покупки

Напоследък се опитвам да се ограничавам от купуване на козметика, защото в един момент ще трябва да изхвърля толкова много неизпробвани неща, че чак ми става лошо при мисълта.
В днешния пост ще ви покажа последните неща, които си взех - е, не от всичките имам спешна нужда, някои си ги взех от чисто любопитство.


Започвам от ляво надясно : Две червила в доста интересен есенен нюанс, които не се сдържах да не купя : Golden Rose Perfect Shine Lipstick 239 и Classics Lipstick 140. Определено това на Golden Rose ми е по-любимо като консистенция и като цвят, но със сигурност ще ви ги покажа по-подробно.

Молив за устни Classics Waterproof Lipliner 311 - като цвят е подходящ и за двете червила и точно заради това го купих.

Новият фон дьо тен Rimmel Stay Matte 100 Ivory. Като консистенция много ми напомня фон дьо тена на Manhattan Powder Mat Make up, който много харесвам и се надявам и този на Rimmel да е толкова добър. Цена 7.50 лв.

След него фон дьо тен Astor Mattitude 001 Ivory, който също е матиращ и който купих преди време, но го показвам днес. Много съм доволна от него и като действие, консистенция, покритие и дори като външен вид - изключително хубава опаковка. Цена около 20 лв.

Кремчето на La Roche - Posay Effaclar Mat. Купих го защото обещава дълготрайно матиране като същевременно хидратира кожата и свива порите. Препоръчано ми беше от приятелка, която е много доволна от него. За момента го изпробвах само веднъж и не мога да кажа, че съм очарована, но се надявам това с по-честата употреба да се промени. Перфектна основа за грим е и ако матира дълготрайно определено ще се превърне в must have продукт. Цена 25.92 лв.

Два ружа на някаква си незнайна марка Nuobeier, които са страхотни и много, много харесвам. Цена 3.50 лв. за всеки.

И последното нещо е сгъваема четка за пудра - имах нужда от такава когато пътувам и се радвам, че се сдобих с нея. Цена 6-7 лв.
                                                                                                                         М.

4 коментара:

  1. La Roche - Posay Effaclar Mat живо ме интересува, тъй като смятам да го купя, а никъде няма мостри :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. След няколко седмици редовна употреба ще напиша ревю за него. :)

      Изтриване
  2. Много доволна от крема на Роше и не исушава кожата :) Страхотни покупки :)

    ОтговорИзтриване
  3. Заинтересуваха ме тези ружове. За първи път чувам за марката, ще ми е интересно да прочета за тях като ги пробваш :)
    Поздрави, С.
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване