петък, 6 декември 2013 г.

Нови покупки

И днес ще ви покажа кои са последните ми козметични и не чак толкова козметични придобивки - не са много, но все пак реших да ви ги покажа, тъй като много, много си ги харесвам.


Започвам с първото нещо, което е най-далече от козметика, но все пак реших да ви покажа. Изключително импулсивна покупка - просто се събудих и реших, че ми трябва нова маша за коса (като се има в предвид, че ползвам преса или маша най-много 5-6 пъти в годината). След малко чудене се спрях на тази Babyliss, която е с диаметър 32мм и прави наистина невероятни къдрици. Цена 40 лв.

Логично е че след тази покупка веднага трябваше да взема нещо за топлинна защита. Много се чудех дали да взема този на Syoss ( 7.40 лв.) или на L. Colutti ( 9.80 лв.). В крайна сметка взех този на Syoss, а на L. Colutti взех спрей за обем, който също струва 9.80 лв.

И последното и мое най - любимо нещо са четките на Ecotools - Fresh & Flawless Brush Set. 

                            



Състои се от 5 четки, които са предназначени само за грима на лицето (фон дьо тен, пудра, коректор, руж) и са в невероятно красива твърда картонена кутийка, която се затваря с магнит и се отваря като книга. Цена 30 лв.
                                                                                                                        М.

6 коментара:

  1. Днес точно разглеждах четките и изглеждат супер :))

    ОтговорИзтриване
  2. Ейй, останаха ми очите в тези четки! Много са красиви! Мекички ли са? От кой магазин са, ще тичам да ги търся! :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, много са мекички и готини в тази опаковка. От Лили ги взех. :)

      Изтриване
  3. Този сет май ще е доста популярен. Аз си взех другия - day-to-night и за сега ми допада. Мноого са мекички всички четки.
    Поздрави, С.
    Girl's temptations | I heart Christmas TAG

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз много се чудех между двата, но накрая взех този, макар че много харесвам несесера от сета Day to night, но имам почти същия сет на Ecotools в друга опаковка с почти същите четки и затова взех този. :)

      Изтриване
  4. Четките могат да се намерят и тук,като имат всяка седмица и промоции > https://www.facebook.com/beautycelekt?fref=ts

    ОтговорИзтриване