сряда, 21 май 2014 г.

Empties - April 2014

От доста време не съм активна в блога и смятам днес да започна с празните опаковки :




Започвам с един дезодорант на Nivea Invisible, който е мой фаворит заедно с Rexona и съм страшно доволна и от двете марки - не оставят следи, трайни са, имат страхотни аромати, просто фаворит.

Лосион за почистване на грим Bioten с протеини от памук. Останах много доволна от този продукт, въпреки че има доста противоречиви мнения за него на мен абсолютно ми хареса и може би някой ден ще го купя пак. Изключително икономичен, има най-невероятния аромат и много лесно почиства всякакъв грим.


Масло от жожоба, което използвах за направата на домашен дегримьор.


Едно българско кремче за ръце също с жожоба. Харесва ми, попива изключително бързо и оставя ръцете меки и хидратирани.


Може би аз съм един от малкото хора, които не са кой знае какви фенове на този балсам. Просто не е това, което аз искам от един балсам. Не е толкова хидратиращ, имам чувство че има хидратиращ ефект за известно време и след това устните ми са двойно по-сухи.


Една малка мостричка на кремчето Bioderma Sebium Global. Имам го и го харесвам, определено и много ефикасен и подходящ за проблемна и мазна кожа.


Българска розова вода, която заедно с маслото от жожоба, което показах малко по-напред, си направих домашен дегримьор. Това е първият, който си направих и вече свърши, мисля че има невероятно действие върху моята проблемна мазна кожа и определено ще си направя отново. Почиства грима много лесно, не люти на очите и има невероятно действие върху кожата. 


Извивачката ми за мигли, която е любимият ми инструмент и определено е време да "пенсионирам". Разбира се, вече съм се сдобила с 2 нови, няма как да пропусна това. Добра работа ми вършат, даже невероятна, без тях спиралата просто е като книга без букви, поне при мен.


И любимата ми спирала Maybelline One by One, която не знам защо някак не правеше миглите ми както преди (това ми е поне 3 опковка от нея), но изхабих докрай и сега пробвам други марки.

                                                                                                                      М.





5 коментара:

  1. Моля те кажи ми как точно си правиш дегримьора и измиваш ли го после... чувала съм за маслото от жожоба, че много помага за проблемна кожа, но ако го отмиваш после кога успява да подейства... чудна работа :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Направих го в съотношение 1:3 (1 доза от маслото от жожоба и 3 дози розова вода). Хубаво е да внимаваш какво шишенце си купуваш с розова вода, че моето беше с много тесен отвор и едвам пресипах маслото от жожоба, половина отвън, разбира се :D. Относно действието наистина не вярвах да има кой знае какво, но определено и видимо, лицето ми стана спокойно, пъпките почти не се появяваха, общо взето страхотно ми влияеше. Почиства грима чудесно, не люти. Аз не го измивам после, то не стои мазно, а попива в кожата, макар че моята кожа е доста мазна и след няколко часа вече имам омазняване, сега мисля да го направя в съотношение 1:4, но ако твоята кожа не е толкова мазна и я почистваш с разтвора само вечер няма да имаш проблеми. Пробвай го, със сигурност ще останеш доволна. :)

      Изтриване
  2. Ще го пробвам, мерси за инфото :P

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма за какво. ;) Ще се радвам да споделиш мнение после. :))

      Изтриване
  3. Това за спиралата все едно аз съм го писала! One by one ми беше любимата спирала, все нея си купувах до последния път, когато някак не ми се получи познатия ефект... Може би са променили формулата?

    ОтговорИзтриване