петък, 15 август 2014 г.

Натурален фон дьо тен Krista G

Вече от около 2 месеца имам и ползвам този фон дьо тен. Марката е българска, а продукта го закупих от сайта им. Цената е 12,60 за 45 мл, което е с 1/2 повече грамаж от стандартните фон дьо тени.


Предлага се в три цвята, като се предполага, че аз имам номер 1 (най-светлия). Предполагам, защото никъде на шишенцето не пише номер. Фон дьо тенът е в пластмасова опаковка с удобна помпичка, която може да се заключва, което е голям плюс (няма никакъв шанс да се разлее). Цветът е доста тъмен и за хора като мен (с много светла кожа) е изключително неподходящ. За моя радост с малко автобронзант или със слънчеви лъчи нещата се оправят. 



От както го купих използвам само него и определено влияе много добре на състоянието на кожата ми - почти нямам пъпки, кожата ми е мека и тенът е почти изравнен. Има средно покритие, като може да се наслоява без да изглежда неестествено. Пасва много добре на лицето и му придава здрав и отпочинал вид. Завършекът му не е съвсем матов. Ароматът му ми напомня на крем "Здраве".



 Според мен е подходящ за хора с всякакъв тип кожа, защото определено хидратира кожата. Въпреки, че моята кожа е мазна не лъсвам повече отколкото обикновено. Може би на 3-4 час след като съм го нанесла, вече на места започва да лъщи, но това е нормално като се има в предвид напоследък каква горещина е навън.

За мен е един страхотен продукт, който няма да спра за използвам само заради факта, че цветът му е прекалено тъмен. 

                                                                                                            М.

14 коментара:

  1. Интересен продукт и марка и като гледам състава са тъкмо като за мен :) Благодаря за ревюто.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, страхотен е. Мисля, че ще останеш доволна ако го пробваш. :)

      Изтриване
  2. Отговори
    1. Надявам се и ти да останеш толкова доволна от него, ще чакам ревю. :))

      Изтриване
    2. Сега видях,че си написала,че има три цвята,но аз видях само един единствен?!

      Изтриване
    3. Още преди да си купя моя четох по форуми, че се предлага в 3 цвята, които нямат голяма разлика по между си. Като си поръчах се свързах с консултантката по телефона и тя потвърди, че са 3 цвята като аз си поръчах най-светлия - номер 1, но никъде на шишенцето не пише номера...

      Изтриване
  3. Много интересен продукт, разрових се на сайта на фирмата и определено ще си взема нещо да пробвам. Исках да те попитам - фон дьо тен с розов подтон ли е или с жълт? Не мога да преценя от снимката. Благодаря ти.

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубава статия, мерси че ме запозна с този продукт, май си струва да се пробва :)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви за ревюто.Мисля,че ме убедихте да пробвам продукта.Досега ползвам един,който също е натурален,но наистина няма почти никакво покритие,доста е матиращ и попива по-скоро като крем.
    Всъщност може и да ви допадне.
    http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/perlena-seriq/fon-dio-ten/fon-d-o-ten-hameleon-s-kolagen-i-elastin.html

    ОтговорИзтриване
  6. Аз ползвам този продукт и също съм доволна. Бих го определила като крем, който изравнява тена. Допада ми повече за дневен и лек грим. Предлага се само един цвят и ако трябва да степенуваме нюанса на кожата от 1 до 3, то номер 2 ще му пасне най-добре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз когато го поръчвах ми казаха, че има няколко нюанса, но нищо чудно и един да е. За мен е доста тъмен, но иначе е страхотен, дори не лъщи както други в продължение на деня на мазната ми кожа.

      Изтриване