четвъртък, 7 март 2019 г.

Празни опаковки януари - февруари 2019 / Empties january - february 2019

В началото на март е време за първия пост с празни опаковки за 2019 година.


SOS Балсам за ръце от Сапунена работилница. Продукт с изчистен състав, който ухаеше невероятно и е особено подходящ за зимата поради по-маслената си консистенция.

Velnea крем сапун. Ухае много приятно, нежен е и не изсушава кожата.

Парфюм Refan 192. Класически за марката, ароматът е реплика на Paco Rabanne - Lady Million. Като цяло мога да кажа, че вероятно парфюмите на Refan са най-добрите като съотношение цена:качество.

Етилов спирт 70% използвам за дезинфекцирането на козметиката си.

Sanosan Wash & Care е любимия ми продукт, който използвах за измиването на четките си за грим. Справяше се прекрасно дори с най-упоритите фон дьо тени. За съжаление вече никъде не успявам да открия продукти на марката, иначе с голямо удоволствие бих си купила нова опаковка от него.

Amavita Face & Body Scrub с кафяв ориз и невен. Натурален пилинг, който използвах върху тялото си и много ми хареса.


Био вода от лайка ArminaBio. Въпреки, че е по-подходяща за суха и чувствителна кожа останах изключително доволна от него и бих купила отново.

Eucerin Dermo Purfifyer почистващ тоник за лице за мазна и склонна към акне кожа. Въобще не ми хареса този продукт. 

Натурална розова вода Bio Fresh. Не се превърна в любимата ми розова вода и вероятно не бих купила отново.

Himalaya Herbals Clarifying Mud Mask за комбинирана и мазна кожа. В началото ми се струваше, че не виждам никакъв ефект от нея, но напоследък виждах благоприятно действие върху кожата си и вероятно бих купила отново.


Мокри кърпички за почистване на грим Balea за нормална и смесена кожа с екстракт от лотос. Точно тези не ми харесаха и не бих купила отново. Не се справяха с махането на грима толкова лесно, колкото другите видове на марката.

Памучни козметични тампони Medica. С отлично качество са и ги купувам редовно.

Етерично масло от чаено дърво Evterpa. Има добър ефект върху проблемите на кожата, действа антибактериално и вече имам нова опаковка от него.


Матиращи листчета. Не са най-добрите на пазара, но вършат добра работа и ги харесвам.

Балсам за устни Casyopea. Приятен балсам с невероятен аромат. 

От палитрата на Essence Quattro 07 Over the taupe успях да изхабя най-светлия цвят, който използвах в зоната под веждата.


Минерална маска с авокадо и овесени ядки Freeman. Тази опаковка от 15 мл ми стигна за 12 нанасяния на цялото лице. Останах изключително доволна от нея и бих я купила отново при първа възможност.

Balea Anti blemish patches. Изхабих една опаковка от тези пачове, които се слагат върху пъпката през нощта и по този начин трябва да спомогнат за по-бързото изсъхване и изчезване. Със сигурност имат благоприятно действие и подпомагат заздравяването, но ми се струва, че не са must have.

Missha All Around Safe Block SPF50+ е любимият ми слънцезащитен крем, който е чудесна основа за грим и вече имам голяма опаковка от него.

Това са всички изхабени продукти за последните два месеца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар