неделя, 16 септември 2012 г.

Крем за ръце и нокти Bilka

Днес, докато пазарувах в един хранителен магазин видях този крем за ръце и нокти Bilka с екстракт от бяло вино. Фен съм на тази марка и тъй като не съм изпробвала този продукт до този момент реших да поправя това.
Студентският живот не се отразява много добре на ръцете ми - постоянното пране на ръка и миенето на чинии ги прави доста сухи. Може би единственото нещо, което съм забравила да  взема със себе си е крем за ръце. Веднага след като се прибрах го изпробвах и резултатът е мигновен - ръцете ми станаха много по-меки и гладки. Не оставя мазен филм и попива незабавно. Има невероятен аромат, който много ми допадна. Цената е около 1 лв. за 65 мл. Мога да кажа, че това е една доста бърза покупка, от която съм много доволна. Вие какъв крем за ръце използвате ?
                                                                                                                                    М.

6 коментара:

  1. И аз ползвам такъв, хубав е доста и е много траен - не само като аромат, но и като защита за ръцете. Но да видим как ще се представи в ледените дни с постоянно напукваща се кожа.

    ОтговорИзтриване
  2. Използвам такъв,само че с червено вино.Писах даже и ревю за него.Доволна съм от кремчето.

    ОтговорИзтриване
  3. Използвала съм крема за ръце на Билка с мавруд. Той също е много хубав, мигновено подхранва и най-напуканите ръце. Двата крема имат почти сходен аромат, но на мен повече ми допада този с мавруд

    ОтговорИзтриване
  4. Ще опитам тези на Билка:) Аз ползвам кремовете на Нивеа и ми харесват. Попиват бързо и миришат много трайно. В момента ползвам Nivea Express hydration.

    ОтговорИзтриване
  5. Great post! It would be great if we followed each other!

    beyondthecherryblossom.blogspot.co.uk

    <3

    ОтговорИзтриване