събота, 6 април 2013 г.

Body Butter Cream by Beauty Formulas

Днес, в това слънчево и прекрасно време реших да пиша за един продукт, който открих неотдавна.
Продуктът е в размер от 200мл, разположен в пластмасова опаковка. Защо го купих ? Причините са няколко. Първоначално след като видях картинката отгоре си помислих, че ароматът наистина трябва да е страхотен. За съжаление имаше найлонова опаковка и нямаше как да разбера дали е така и реших да рискувам. Второто нещо, което много ме учуди беше цената от 3 лв., дори си помислих, че има някаква грешка, но се оказа, че наистина цената му е само 3 лв. Веднага си помислих, че е доста евтин и не очаквах кой знае какви резултати. Веднага след като се прибрах вкъщи го разопаковах и усетих невероятния аромат - най-хубавия аромат, който съм усещала някога на такъв тип продукти - просто божествен. Веднага се намазах, сега искам да отбележа, че имам изключително суха кожа на тялото, особено на краката, ако не съм ги намазала с нещо те буквално стават на люспички. Консистенцията му е доста гъста, но се нанася лесно. При мен процедурата трае около 30 мин., защото не мога да се наситя на аромата. Попива бързо, първоначано усещането е за по-мека и гладка кожа, но не много. И след около 30 мин. кожата направо става бебешки мека, гладка, хидратирана, люспичките изчезват и ароматът се пренася върху кожата и е доста траен, дори дънките ми миришеха на него след. Съквартирантката ми само казва, че после цялата стая мирише, което е страхотно, защото и тя много харесва аромата. Произвежда се в Англия и единствените ми забележки са, че съдържа парабени. Но въпреки това побързах да си купя още един. Мога да кажа категорично, че това е любимият ми продукт от всички лосиони и масла за тяло до момента. 




Вие използвали ли сте продукти на тази марка ?
Кой е вашият любим лосион/масло за тяло ?
Кой е любимият ви аромат ?
Пожелавам Ви слънчев и успешен уикенд !
                                                                                                                                                    М.

14 коментара:

  1. Уу звучи страхотно! Някаква идея от къде може да се купи?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз го купувам от магазин за козметика, предполагам, че може да се намери там. Иначе може да се закупи и онлайн в сайт, където се предлагат и други продукти на тази фирма. http://beautycosmetic.biz/beauty-formulas-beauty-formulas-maslo-tyalo-vaniliya-p-7477.html

      Изтриване
    2. Много ти благодаря! Определено ще го пробвам! Прекрасно ревю както винаги :)

      Изтриване
    3. И аз благодаря ! Радвам се, че ти харесват постовете ми ! :))

      Изтриване
  2. И аз имам същото въпросче - от къде може да се купи? И предлагат ли се и с други аромати? Изглежда наистина много добре, особено за тази цена.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да провериш в козметичните магазини или да го поръчаш онлайн. Предлага се в 4 аромата - освен този, черешов цвят, кокос и Океан Спа.

      Изтриване
    2. Със сигурност ще ги потърся! От този сайт знаеш ли каква е цената на доставката?

      Изтриване
    3. Да,аз съм поръчвала от него - цената на доставката е 5лв. и за съжаление е по-скъпа от самия продукт,като цяло не си заслужава до поръчваш само него. :)

      Изтриване
  3. Е сега дойде време и аз да те питам от кой магазин точно си ги купила?:))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От новата, но не знам дали знаеш, че те имат 2 магазина. Аз го взех от другия - той се намира близо до закрития пазар.

      Изтриване
  4. Пазара го знам, но къде по точно е Новата?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Значи като вървиш от центъра в посока пазара (пазарът ти се пада в ляво), продължаваш по улицата нагоре около 50м и излизаш на една улица, тогава свиваш в ляво и след около 30м ще видиш магазина (ще ти се падне на същия тротоар). Надявам се да си ме разбрала, макар че не съм много добра в обясненията. :D

      Изтриване
  5. Разбрах мерси,още утре ще отида.

    ОтговорИзтриване