понеделник, 1 април 2013 г.

NOTD : Classics 178 & Perfect S 43

Днес ме събуди доста силно слънце, което дори през щорите успяваше да влезе в стаята ми. Това е страхотно, защото вчера реших да направя маникюра си доста блестящ, а истинската му красота се разкрива именно на слънчева светлина.

Ето и какво използвах за целта :
База на Impala. Изключително доволна съм от тази основа, предпочитам я пред редица други от по-висок клас. Подхранва ноктите ми и ги заздравява, не се цепят и лакът издържа цяла седмица.
Топ лак Impala. Не знам дали е от това, че си пасва перфектно с основата на Impala, но напоследък използвам само тези два продукта и лакът ми издържа цели 7 дни. За тези два продукта със сигурност ще пиша отделно.
За да разкрия красотата на Perfect S 43 използвах за основа под него Classics Glamour 178 - червено и черно - класика ! Нанесох един по-плътен слой от черния лак и след като изсъхна хубаво нанесох червени на Perfect, тъй като той е прозрачен и се получи невероятноо, влюбена съм в този лак и в тази комбинация. Лаковете на Perfect от тази серия наскоро ги открих и се сдобих с почти всички и мога да кажа, че наистина са страхотни. Повечето от тях ся безцветни и разкриват пълната си красота върху цвят, който ние сме избрали, което за мен е плюс. Мога да кажа, че цветовете и комбинациите ми допадат повече от тези на Golden Rose Jolly Jewels, за което сигурно ще понеса доста критика.
Тук идва и трудната част, сигурно направих 100 снимки, но така и не успях да уловя истинската красота на този маникюр. Избрах най-сполучливите, надявам се да добиете представа, макар че на живо е много по-красив. Освен това искам да кажа, че никога до сега не съм получавала толкова комплименти за маникюра си.



Това е от мен за днес. Пожелавам Ви успешен старт на седмицата и много слънчево настроение !
                                                                                                                                             М.

7 коментара: