четвъртък, 26 септември 2013 г.

Нови покупки

Тъкмо влизам и нямам търпение да ви се похваля на какви промоции попаднах днес.


 Двата комплекта купих от една много добре заредена аптека с козметика, която незнайно защо посещавам изключително рядко (това ще се промени). :D Миглоизвивачката е от Лили, а четката и глосчето от друг козметичен магазин.

Имаше всевъзможни изкушаващи комплекти и аз много се чудих какво точно искам да си взема. Като цяло се колебаех между кремчето Sebium Global и Sebium Pore Refiner. Цената на втория беше 20лв., но пък този е в комплект за 22,96 заедно с измиващия гел Sebium Gel moussant. Единичната цена на Sebium Global беше около 21-22 лв. и просто реших, че е по-изгодно да взема комплекта.

Направо прекалявам с измиващите средства (сигурно имам за поне 2 години напред), но нямаше как да го подмина. Отдавна съм хвърлила око на този продукт благодарение на една българска блогърка и влогърка - тук може да видите клипчето. Единичната цена мисля, че беше 17 лв. и нямаше смисъл да купувам 1 като мога да взема 2 на почти същата цена. Цената на комплекта е 19,55 лв.

Обичам миглоизвивачките и особено тези, които имат втора допълнителна гумичка, която може да се смени, защото бързо се прерязват и захабяват. Взех я от Лили на цена 6,65 лв.



Последните два продукта не са кой знае какво. Четка за 1,70 лв. - не знам защо, но 90 % от четките ми които са почти без пари и на незнайни китайски марки са много добри и си ги харесвам . А тази даже няма и марка. :D
Другият продукт е глосчето на Classics, което много, много харесвам. Този номер 04 е невероятен, най-красивия от всички според мен. Много е издържлив и бих му простила всички парабени, за цената си от около 2-3лв. е перфектен. Повече за него съм писала ТУК.
                                                                                                                            М.

10 коментара:

  1. Ауу, коя е тази аптека - искам и аз комплекти

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да видиш на сайта и на Авен и на Биодерма актуалните промоции, даже в двата сайта на може да видиш точно в кои аптеки се предлагат по градове. Дано съм била полезна. :)

      Изтриване
    2. Как не съм се сещала и за тези продукти да гледам на сайтовете, много съм зле :)) Не знам защо съм ги свързвала с аптеките, мерси много, въпреки че първия комплект не го виждам на сайта на Авен.

      Изтриване
    3. Ако това ще ти помогне името на аптеката е Subra - верига са и ги има в много градове, може да провериш на сайта им. :)

      Изтриване
    4. Ще ги потърся, благодаря ти. Трябва да започна да съм малко по в час с магазините/аптеки за бяла кометика.

      Изтриване
    5. Хаха, то не че аз съм големия експерт. Надявам се да съм била полезна. :)

      Изтриване
  2. Дай ми моляте отзиви за Глобал след като го тестващ:) Благодаря ти,чудесни продукти си подбрала :)

    ОтговорИзтриване
  3. От сега да ти кажа, че Авенския гел е много икономичен и буквално може да ти отиде една година на шишенце. Аз за половин година почти съм му стигнала средата. Иначе много ме изкушава комплекта на Биодерма, ще чакам отзиви за крема. (:

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добре, че срокът му е чак до средата на 2016. А относно Биодерма не се сдържах и се върнах в аптеката и си взех и Sebium Pore Refiner - той има 20% намаление и струва 20,50 вместо 25 лв. Сега нямам търпение да започна да ги използвам и задължително ще пиша ! :)

      Изтриване