събота, 31 януари 2015 г.

Любими продукти - януари 2015

И дойде последният ден от януари, с което настъпи време да ви покажа любимите си продукти за изминалия месец. Не съм много редовна в тези публикации, но си е истинско изкуство да успявам да откривам всеки месец нови любимци...
И така нека започваме:



Започвам с кремообразните сенки на Avon Extra Lasting - Forever Bronze и Totally Taupe. И двата цвята са страхотни, както по отделно, така и заедно (много често ги нанасям един върху друг). Единственото нещо, което определям като минус, е може би малко трудното им нанасяне, кремообразни са, но са по-сухи от Maybelline Color Tattoo.


Фон дьо тенът на Avril е нещото, което преоткрих този месец и като цяло през зимния сезон. Много е течен, има до средно покритие, като стои много естествено на лицето. Единственият недостатък е, че с него моята мазна кожа лъсва много бързо. Много е приятен за носене и би се харесал на дамите със суха и нормална кожа, а за тези като мен с мазна кожа - през студените месеци. И сега използвам матираща пудра върху него, отново кожата ми лъсва, но не е толкова бързо колкото през топлите месеци.


Антибактериалният коректор на Oriflame с чаено дърво и розмарин много ми хареса още от първото ползване. Цената му е много ниска и влияе доста положително на моята кожа. Използвам го за първи път, но със сигурност бих го купила пак, когато поизхабя арсеналите с коректори, които имам. Подходящ е и за много светла кожа, за момичетата с по-тъмна може би ще е светъл. Като минус мога да отбележа, че не е много икономичен, ползвам го от приблизително 2 месеца и е останало съвсем малко от него.



Най-използваният руж през този месец - Farmasi в цвят 05 или 07 (за съжаление не съм сигурна, защото се е изтрил), през 25 от дните през месеца бях с него, през останалите не съм се гримирала изобщо. :D Страхотен цвят, който придава лека руменина на моята бледа кожа. Перфектен за студените месеци. 



Последният любим продукт е Био ниймът на прах на HennaFox, който използвам за маска на лицето самостоятелно, или смесен със зелена глина. Страхотна маска за мазна и проблемна кожа, след това няма да познаете кожата си. Препоръчвам с две ръце.

И това са всички мои любими продукти за месец януари, а кои са вашите ?
                                                                                                                       М.



5 коментара:

  1. Това с нийм ме заинтересува, ще го пробвам. Търся си някаква маска за дълбоко почистване на лицето и бих пробвала комбинацията от нийм и зелена глина :)

    ОтговорИзтриване
  2. От къде може да се купи този нийм на прах и как точно правиш маската, с колко вода се смесва?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Потърси в био магазините в твоя град, иначе може да го потърсиш в онлайн магазини, zoya.bg също го предлага. Смесваш с вода на око, докато сместа стане нещо средно между гъста и течна. Ако е много гъста ще ти е трудно да се намажеш, а ако е прекалено течна ще се разтече. И нанасяш на мокро лице, като аз стоя с нея 20-30 минути.

      Изтриване