сряда, 4 февруари 2015 г.

Фон дьо тен Lumene Natural Code Matt Makeup

Фон дьо тенът на Lumene имам от доста време, купих си го защото го предлагаха в комплект с подарък безплатна пълноразмерна спирала, а имах желание да го изпробвам. И най-после дойде време за ревю.



Фон дьо тенът е в стандартна пластмасова тубичка от 30 мл. Цветът, който аз имам е най-светлият, който се предлага в България 11 Cream, но има и по-светъл цвят 10, който за съжаление не се внася в България. Още от името му се разбира, че би трябвало да има матиращ ефект, но според мен такъв няма. Консистенцията му е лека, не е гъста, нито лепкава. Не съдържа масла и парабени. Нанася се лесно, има до средно покритие и изглежда естествено на лицето. Моята кожа лъсва след няколко часа с него. Въпреки това ми харесва, че е с лека консистенция и изглежда много естествено на лицето, изравнява тена и придава свеж вид на лицето. Няма да изсуши кожата на лицето ви и мисля, че би допаднал и на хора с нормална кожа.


Определено е перфектен за дните, в които не искате прекалено много грим, въпреки това изравнява тена добре и прикрива малки несъвършенства.
     
                                                                                                                        М.


3 коментара:

  1. Имах бб крем на Лумене и въпреки че ту се обичахме, ту не, си останах с много добри чувства към марката. Може да потърся тестер на този фдт :)

    ОтговорИзтриване
  2. Този доста ми го хвалят. Жалко че няма добър матиращ ефект, и аз може да потърся тестер все пак.

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте, съгласна ли сте на сътрудничество с нас за тест и ревю на козметични продукти? Ако проявите интерес, пишете на : f.filipov@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване