сряда, 7 януари 2015 г.

Основа за грим Revlon PhotoReady Perfecting Primer


Основата за грим на Revlon е един продукт, който преди време много исках да изпробвам и е една от първите ми основи за грим. Разположена е в стъклена опаковка, с помпичка, която е много удобна за употреба. Съдържа 27 мл продукт, почти колкото стандартните 30 мл опаковки. Консистенцията е лека, не много гъста, попива бързо и равномерно в кожата. Базата е на силиконова основа и дава матов финиш на лицето, не омазнява допълнително кожата, но и не предотвратява омазняването. Както повечето продукти от този тип, съдържащи силикон запълва и прикрива порите много добре. Когато искате лицето ви да изглежда безупречно, то това е вашият продукт. Аз я използвам точно за такива случаи. Въпреки това не мисля, че запушва порите и не съм забелязала да влияе зле върху кожата ми. Много е икономична и въпреки че я имам от много време, съм стигнала някъде до средата на опаковката. Не бих я купила отново заради състава, но определено не е лош продукт и ще я използвам до край преди да я изхвърля.

Показвам ви две снимки, от които ще добиете представа как успява да прикрие порите:



                                                                                                      М.

5 коментара:

  1. Охааа... как скрива. Постоянно и се чудя, а в момента съм придобила три основи от подаръци. Лично аз не ползвам редовно такъв продукт и дори и на събития пропускам. Обаче ще си я купя аз тази година :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Като цяло силиконовите са много добри за прикриване на пори. Аз пък използвам всеки ден, но не силиконова и определено има разлика, но тази за специални случаи е супер, когато лицето трябва да изглежда безупречно. :))

      Изтриване
  2. Изглежда много добре. Заинтригувана съм и ще я потърся :)

    ОтговорИзтриване
  3. Изглежда уау.Определено ще я погледна, защото имам огромни пори за криене :))

    ОтговорИзтриване