понеделник, 16 февруари 2015 г.

Фон дьо тен Benecos Natural Creamy Make-up

Днес ще ви разкажа за един натурален фон дьо тен, който имам вече от около година. 


Фон дьо тенът се предлага в три цвята. Аз имам най - светлия цвят Nude, който е перфектен за светла кожа. Опаковката му е стандартна 30 мл тубичка. Консистенцията му е по - гъста, леко лепкава, нанася се лесно, но трябва да се работи бързо с него, защото засъхва и после размазването му е по - трудно. Дава доста добро покритие, аз бих го определила като средно. Завършекът му не е матов и придава доста свеж вид на лицето. Мирише много приятно на природа и на свежест.


Аз не веднъж съм споменавала колко мазна кожа имам. Този фон дьо тен бих го определила като "по - сочен" и не мисля, че е най - добрият избор за хората с мазна кожа, защото моята кожа след няколко часа лъсва. Мисля, че ще е много подходящ за хората със суха и нормална кожа. Ако търсите фон дьо тен с натурални съставки, който има добро покритие и ако не търсите матиращо действие, то може да го изпробвате, мисля че би ви харесал. Цената му е около 16 лв. и въпреки че не е най - удачният избор за моята мазна кожа ще си го използвам с удоволствие.
                                                                                                                               М.

2 коментара:

  1. И аз исках да го пробвам този фнд доста отдавна,но четох,че не е за моята кожа и не го взех. Пък и напоследък нещо Бенекос не ми се набиват на очи вече. Много хубаво ревю

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубаво ревю, мисля това да бъде следващия ФДТ, който ще купя :)

    ОтговорИзтриване