сряда, 13 януари 2016 г.

Дезодорант рол-он BioPha с цвете лен


След като ви споделих за шампоана, който успя да се справи с косопада, време е да ви покажа още един любим продукт. Напоследък търсих добър дезодорант с натурални съставки, който да предпазва от изпотяване и неприятна миризма. Пиша малко със закъснение, защото вече успях да го изхабя и ви го показах в празни опаковки тук. След една изхабена опаковка мнението ми категорично се затвърди и през цялото използване, което започна от пролетта/ лятото и свърши през зимата, рол-онът ме предпазваше от изпотяване и неприятна миризма.


Дезодорантът е в стандартна опаковка от 50 мл. Има много, много свеж аромат, който ми харесва и не ми омръзна през цялото време. Цената му е около 5 - 6 лв. и се предлага в два варианта - с нар и цвете лен. Има ги в Лили и в ДМ и често го пускат на промоция в Лили (през месец - два). Срокът му на годност е 9 месеца след отваряне, горе-долу и това е времето, за което ще успеете да го изхабите при редовна употреба. Сертифициран е от Ecocert и 99% от съставките са натурални, а 20% са от биологичното земеделие.


Аз започнах да го използвам през пролетта/ лятото като през най-горещите дни винаги го нанасям на два пласта като изчаквам всеки един да изсъхне напълно. Най-важното при него и може би при всички дезодоранти, които са под формата на рол-он, винаги трябва да се изчака да изсъхне перфектно преди да се облечете, което отнема няколко минути, но след като се свикне не е кой знае какъв проблем. 


Най-важното, което трябва да спомена е, че никога не ме е предавал, независимо дали са минали 8, 10 или 12 часа, което е и нещото, което ми хареса най-много в него. В момента майка ми използва същия и също е много доволна от него.

Ако търсите ефективен дезодорант на ниска цена и не ви е проблем да изчакате няколко минути да изсъхне, то задължително опитайте този, вярвам, че няма да останете разочаровани. 
1 коментар:

  1. От известно време ги заглеждам, но т.к. все още си имам прилично количество дезодорант, все отлагам покупката, за да не се затрупвам с различни продукти :) Този ролон звучи много добре, след това ревю, мисля, че ще е следващия, който ще си купя :)

    ОтговорИзтриване