неделя, 14 февруари 2016 г.

Manhattan Last & Shine Longlasting Quick drying nail polish

Днес ще ви покажа два лака от новата серия на Manhattan Last & Shine. Лаковете ми бяха предоставени за проба, а мнението е изцяло базирано на моя личен опит с продуктите.


Цветовете, които получих аз са 010 Paint it white, което е матово наситено бяло и 900 Blue wave, което има метален блясък и е нещо средно между синьо и сиво. Лаковете се предлагат в много хубави стъклени шишенца, които изглеждат доста луксозно и са в размер от 10 мл.


Четката е плоска и прави нанасянето много лесно като е лесно да се нанесе на много тънък пласт. Консистенцията е сравнително течна, но въпреки това покривността е много добра. Изсъхва сравнително бързо (до 5 минути), като аз ги нанесох на два тънки пласта и изчаках първия да изсъхне преди да нанеса втория (за по-добра издържливост).


Изпробвах ги веднага, като резултатът ми хареса, комбинацията от цветовете също. Хареса ми и това, че покриват добре дори на един пласт и също, че изсъхват бързичко. И сега е време да ви покажа крайният резултат, който на моите нокти се задържа непокътнат около седмица, след което имаше леко ожулване по външните краища.


Надявам се комбинацията да ви е харесала. Лаковете се предлагат в широко разнообразие от цветове и определено ако си търсите нов лак може да им хвърлите едно око. :)



2 коментара:

  1. This looks great! Would you recommend it?

    I'm a new blogger and would love it if you could check me out.

    JOIN HERE: Felicixty

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване