неделя, 28 февруари 2021 г.

Празни опаковки март - декември 2020 / Empties March - December 2020

В напрегната 2020 година нямах почти никакво време за блога. Нямах много време за козметика и съответно продуктите, които съм изразходила през по-голямата част от годината, успях да събера в един пост.


Възстановяващ шампоан със серамиди от арган и масло от карите Lea Nature So` Bio Etic беше много добър продукт, който успяваше да измие косата добре без да я пресушава или омазнява допълнително. Като голям плюс мога да отбележа, че по никакъв начин не е раздразнил чувствителия ми скалп. Бих го купила отново и изпробвала други продукти на марката.

Фински шампоан за чувствителна кожа Planeta Organica. Отново продукт, който измива много добре косата и не дразни скалпа ми. Хареса ми и бих купила отново.

Шампоан против пърхот за чувствителна кожа Evterpa. Любимият ми шампоан, без който никога не оставам. Не дразни скалпа ми и измива много добре без да омазнява или пресушава.

Лосион против пърхот Evterpa. Чудесна комбинация с шампоана за хора, които имат проблем с пърхот. Действието се забелязва след няколко използвания и не изчезва след като преустановите употребата им. Бих купила отново при нужда.


Тампони за почистване на грим Medica. Това е една от любимите ми марки тампони за грим, които купувам постоянно. 

Маска Anti-Imperfections Mixa. Страхотен продукт, който освен като маска използвах и като измиващ продукт за лице. Чудесен е за кожа предразположена към несъвършенства. Единствения му минус е, че може леко да изсуши кожата, затова бих го препоръчала за мазна и смесена кожа. Бих купила отново.

Измиващ гел за лице против акне Clarina Himalaya. Не ми хареса. Не измива достатъчно добре кожата, омазнява я по-бързо от обикновено. Освен това не забелязах абсолютно никакъв ефект върху акнето. Не бих купила отново.

Почистваща маска за нормална до мазна кожа с екстракт от нийм Himalaya Neem Mask. Любима маска от която изразходвам поредна опаковка. Винаги имам от нея и всеки път виждам мигновен ефект от използването ѝ.

Активен лосион Biotrade Acne out против черни точки и пъпки за склонна към акне кожа. Купих го преди известно време, когато беше набрал голяма популярност, но така и не успя да ме впечатли. Не видях никакъв ефект от използването му, освен че изсушава кожата. Не бих купила отново.

Серум за очи с Q10, био годжи бери, витамин Е и хиалуронова киселина Alverde. Страхотен крем с богата текстура, който успява да подхрани зоната под очите ми, леко да изглади фините линии и е чудесна основа за коректор. Бих купила отново.


Тоалетен сапун с екстракт от прополис при пърхот, кожни проблеми и наранявания Ния Милва. При пърхот не съм го използвала, но не забелязах ефект върху кожни проблеми по тялото. Бих му дала втори шанс.

Тоалетен сапун със смрадлика Ния Милва. За разлика от другия, този купувам за пореден път. Помага при кожни проблеми и ако имате акне по тялото бих го препоръчала. Имам нова опаковка от него.

Ексфолиант за тяло Avon Senses Refreshing Lagoon. Страхотен продукт с невероятен аромат. Освен, че ексфолира кожата, с аромата си успява да ви пренесе на екзотичен остров. Бих купила отново.

Дезодорант стик Nivea Fresh Natural без алуминий. Купих го заради удобната форма и поради липсата на алуминий в състава. Ухае невероятно, но не предпазва дълготрайно от неприятна миризма.



Лакочистител с ацетон Jankar. Любим продукт. Поредна изхабена опаковка. Почиства лака добре и не изсушава ноктите.

Етилов спирт 70%. С него дезинфекцирам козметичните си продукти и по време на пандемия реших да го включа в козметичните празни опаковки.

Тоалетна вода Vertex Bright Crystal. Вероятно е имитация на марков парфюм, но ароматът му беше тежък и не ми хареса много. Трайността беше средна. 

Бързоабсорбиращ се крем за ръце Bioten Xpress Absorb. Много лек крем, който използвах през лятото и ми се стори много лек дори през топлите месеци, които нямам нужда от много силна хидратация. Не бих купила отново.

Био гел Aboca - RuscoVen. Страхотен охлаждащ гел за уморени крака и за хора, които имат проблем с разширени вени. Бих купила отново.


Коректор Lollipop Cosmetics. Използвах го за прикриване на несъвършенства и пъпчици по лицето. Покритието и трайността му са много добри и останах доволна от него.

Manhattan Wake Up Concealer. Много приятен коректор за зоната под очите. Не се врязва във фините линии и стои естествено като дава много добро покритие.

Perfect Regenerating Base. База за нокти, която дава добра издръжливост на лака и предпазва от пожълтяване.

Балсам за устни Avon Bronze Sensitive SPF10. Приятен балсам за лятото, който е и със слънцезащитен фактор.

Подхранващ, предпазващ и омекотяващ натурален балсам за устни с мента и шоколад Flora's Secret. Не успя да ме впечатли с подхранващите си свойства и не бих купила отново.

Няма коментари:

Публикуване на коментар