вторник, 9 декември 2014 г.

Black Friday Haul

Голямата мания по Black Friday не подмина и мен тази година, макар че не съм си купила кой знае колко неща.

Първите неща, които поръчах точно в деня на черния петък са от два български сайта:


От NYX направих втората си поръчка и се възползвах от -20% намаление на всички продукти. Аз си поръчах само два, а именно коректорът NYX Concealer Wand в цвят Porcelain и четката NYX Smokie.

Доста интересни ми се сториха и новите продукти на Lollipop Cosmetics. Аз си поръчах само 5 цвята сенки пълнител без палитра, които ще сложа в направена от мен палитра, но все още не съм ги изпробвала. Не ми харесва това, че в сайта не са снимани реалните цветове и би било много по-добре да има суочове на предлаганите продукти, за да може да се прецени цвета. Определено си избрах нюд цветове, но са доста по-различни на живо, въпреки това се надявам да ми харесат.



Направих и първата си поръчка от сайта на MUA. Имам 3 палитри на марката и съм доволна от тях, затова реших да си поръчам нещо от техния сайт. Първите две неща са две техни сравнително нови палитри - бялата Romantic Efflorescence и отдясно Elysium. Освен тях си взех Blending четката, основата за сенки Professional Eyes Primer и коректорът - основа Pro-Base Prime & Conceal. 

MUA са известни с това, че постоянно объркват поръчки и за мое щастие в моята пратка всичко е изпратено без грешка (може и да са подобрили обслужването си). Пратката пристигна точно за 1 седмица. 


Втората поръчка направих от сайта на Makeup Revolution. Поръчката също пристигна за 1 седмица. На тази марка имам една палитра, която много харесвам и затова си поръчах други две, които исках да пробвам - Romantic Smoked и What are you waiting for? Също така си поръчах две основи за сенки Aqua Seal, която е доста хвалена и нямам търпение да изпробвам, както и Focus & Fix Eye primer.

Общо взето това са поръчките ми направени покрай черния петък. Имам още една поръчка от Iherb, която очаквам да пристигне всеки момент и задължително ще ви покажа в публикация с нови придобивки.


                                                                                                                  М.


11 коментара:

  1. Страхотни покупки.Чакам коментар за палитрите на Makeup Revolution, тъй като са доста хвалени и се изкушавам да поръчам.
    /Btw...поръчките на на Муа и Makeup Revolution са от Англия и няма никаква вероятност да отидат на митница, каквато и цена да пише :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно нещо не съм в час, защо не могат да отидат на митница ? Иначе да, страхотни са, аз имам една тяхна палитра и съм много доволна.

      Изтриване
    2. Защото пристигат от страна, членка на ЕС ;)

      Изтриване
    3. Оо, това е супер - не го знаех. :)

      Изтриване
  2. Честити да са ти! И аз съм много доволна от палитрите на MUA и съм хвърлила око на новите - Elysium и Romantic Efflorescence. И от Makeup Revolution искам да си поръчам. Направо си ме уцелила с този haul и ти завиждам(благородно естествено). ;D

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубави покупки, исках да попитам само какви са ви впечатленията за тези единичните сенки на Lollipop cosmetics, тъй като много искам да си купя празна палитра и да си я напълня :) харесала съм си много цветове и ако може мнение

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много са леки, прахообразни и са много лесни за работа и преливане. Добре са пигментирани. Малко се разпрашават, иначе с основа са доста издържливи. Надявам се да съм ви помогнала.

      Изтриване