четвъртък, 11 декември 2014 г.

Finish 6 products by New Year / Изхаби 6 продукта до Нова година

Вече в няколко блога се появи това предизвикателство, което се състои в това: трябва да се опитам да изхабя посочените от мен 6 продукта до Нова година.

И тъй като съм много бавна в изхабяването на всякакви продукти, още повече декоративна козметика реших бързо да набележа точно такива неща, които са към края си:


Започвам с натуралната мицеларна вода на Diet Esthetic, която имам от доста време и ползвам отдавна, но тя е толкова икономична, че имам чувство, че никога няма да свърши. И аз имам малка вина, защото напоследък съм толкова зависима от мокрите кърпички за премахване на грим, че всеки път когато нося по-тежък грим и най-вече спирала използвам тях за премахване на грим, защото наистина премахването на спирала ми е най-неприятната част, а с тях е много лесно и бързо. Никога не премахвам грима си с измиване на лице с някакво масло или специален гел за целта, защото имам проблеми с очите, а самото разтъркване кара голяма част от грима да влиза в очите и после имам доста проблеми с тях.

Вторият продукт, който безкрайно много харесвам и е любимият ми натурален фон дьо тен за момента на Krista G. Ревю за него може да прочетете тук. Той е страхотен продукт и е в опаковка от цели 45 мл, което е доста голямо количество за фон дьо тен. Въпреки това успях да го привърша и сега е останала около 1/3 от него. С повече постоянство ще успея да го изхабя до края на годината.

Третият продукт е основата за грим на Alverde Mineral Make-up Base Gel. За нея може да прочетете повече тук. Харесвам я и я използвам ежедневно, дори понякога нося само нея в комбинация с малко коректор. Въпреки постоянното използване тя все още не е свършила. Надявам се, че е останало съвсем малко количество в тубичката и ще се постарая да я изхабя до Нова година.

Четвъртият продукт е коректорът на Maybelline Fit me. Сравнението между него и Bourjois Healthy Mix може да прочетете тук. Коректорът е много добър и едва ли има човек, който не е чувал за него, но въпреки че го използвам постоянно от момента, в който съм го закупила е наистина упорит и не иска да го изхвърля. :D Останало е съвсем малко на дъното и ще се постарая да го видите съвсем скоро в публикация с празни опаковки.

Петият продукт е абсолютен мой любимец. Това е най-добрата основа за сенки, която съм изпробвала и която е изключително добра дори върху моите мазни клепачи. Освен това покрива капилярчетата и дава матов завършек, може да се носи самостоятелно, просто е невероятна. Може да прочетете сравнение между нея и базата на ArtDeco тук. Останало ми е може би около 1/3 или 1/4 от бурканчето и въпреки, че е много икономична се надявам да успея да я изхабя, за да пробвам някоя от новите, които съм си купила, за да видим дали ще намеря по-добра от нея или тя ще ми остане любимец.

И последният продукт, който определено е най-упоритият от всички показани дотук, използвам сигурно от около 2 години. Това също е един мой любимец, а именно моливът за вежди на Catrice Eye brow pencil в цвят 020 Date with Ash-ton. Това е най-добрият молив, който някога съм използвала и който пасва идеално на цвета на веждите ми. Въпреки това след като свърши мисля да изпробвам други моливи, за да видя дали наистина е най-добрият за мен или може да намеря и нещо по-добро от него.

Това са шестте продукта, на които ще наблегна през оставащите дни и след 1 януари ще направя равносметка дали съм успяла да изпълня предизвикателството.
                                                                                                                                      М.

2 коментара:

  1. Много обичам подобни публикации, май всички бюти блогърки имаме слабост към изхабените продукти. Успех ти пожелавам и си набелязах някои неща, които да пробвам :)

    ОтговорИзтриване
  2. Успех в изхабяването, че не остана много време :)

    ОтговорИзтриване