сряда, 31 декември 2014 г.

Любими продукти за декември и за 2014 година

Останаха няколко часа до началото на 2015 година и е крайно време да ви покажа любимите си продукти. Тъй като исках да ви покажа прекалено много продукти, в крайна сметка успях да ги намаля и да ви покажа в една публикация любимците ми за месеца и тези за цялата изминала година. И така, нека започвам:



Започвам със сухия шампоан на Syoss Anti-Grease, който е предназначен за мазна коса. Сега е момента да си призная, че това е първият сух шампоан, който си купих в началото на декември и останах очарована от него. Върши си работата чудесно, без да оставя бели следи.

Стягащият и матиращ лосион на Avene обожавам. Кожата ми е много мазна и постоянно се омазнява, този лосион ме спасява и доста често особено в горещите летни дни залагам на него под грима си като основа за грим. Не знам защо още не съм му направила ревю, но определено трябва да се поправя, защото е страхотен продукт.

Следващия продукт едва ли ще учуди някой. Това е органичната вода от маточина на Alteya Organics. Предназначението й е толкова различно, може да се използва за каквото ви хрумне. Има успокояващо действие и е много подходяща за мазна кожа. Може да се използва като тоник или освежаващ спрей. От моята опаковка е останало съвсем малко и задължително ще изпробвам и другите води, които се предлагат от марката.

Любимият ми фон дьо тен за годината, това е натуралният фон дьо тен на Krista G. За да не се повтарям с моите суперлативи за този продукт, оставям ревюто, което може да погледнете тук.


Тази година обнових и разширих многократно колекцията си от сенки за очи и ако някой ден ви я покажа сигурно ще ме помислите за луда. Със сигурност имам сенки за още 2 -3 живота, че даже и повече. Имам много любимци, но ще ви покажа само 2 днес.

Продължавам с един всеобщ любимец и това са кремообразните сенки Maybelline Color Tattoo. Аз имам два цвята - 35 On and on bronze и 40 Permanent taupe. Цветовете са страхотни, качеството им също. Може би единствено разнасянето им и блендването може да затрудни някой, но според мен тайната се крие в това да се използва по-твърда и жилава четка, за да може да се получи по-хубав резултат.

Следващите сенки също са кремообразни, или по-точното им определение е cream to powder, но според мен са си по-скоро прахообразни, защото нямат нищо общо със сенките на Maybelline. Мнението за Bourjois Color Edition 24H е по-скоро противоречиво, някой много ги харесват, други не чак толкова. На мен ми допадат изключително много и си ги купих само заради цвета, в който съм влюбена - 05 Prune Nocturne. Този цвят е доста сравняван с цвета Metallic Pomegranate на Maybelline Color Tattoo, според мен са доста различни и определено този на Bourjois ми харесва много повече, по-тъмен е и има лилавеещ подтон, който на очите изглежда страхотно.

Любимата ми основа за сенки на Avon не мога да опиша колко много обичам. Имам мазни клепачи и тази основа прави сенките да издържат цял ден. Матова е, покрива капилярчетата на клепача и не затруднява блендването на сенките. Ако все още някой не я е пробвал, то му я препоръчвам горещо, защото за цената си е по-добра от далеч по-скъпи основи. Повече за нея може да прочетете тук.

Докато се мъчех да изхабя спиралата на Bourjois Volume Glamour Max Definition ме чакаше чисто новата Maybelline The Rocket Volum' Express, която направо отвя лошите спомени за предишната и бързо ми припомни защо толкова обичам спиралите на Maybelline. Преди фаворит ми беше One by one, но тази ми харесва повече и определено прави миглите ми огромни, толкова дълги, че достигат почти до веждите ми. :D

Catrice Eyebrow Lifter е страхотен продукт. Откакто го имам, въобще не използвам сенки под веждата, този молив има страхотен матов млечен розов цвят, който стои просто невероятно на очите и си пасва с всякакви сенки.

И следващият продукт е на Catrice - гелът за вежди Lash and Brow Designer задържа веждите така, както сте ги оставили, няма лепкаво усещане и си върши работата много добре. Въпреки, че нямам много непокорни вежди ми върши чудесна работа и си го използвам с удоволствие.

И последният продукт е ружът на Maybelline Colorama в цвят 501. Това е най-невероятният цвят, който е изключително подходящ за зимните месеци и откакто го имам използвам само него. Стои невероятно дори на моята изключително бледа кожа.

Сега искам да ви пожелая весело посрещане на новата 2015 година! Пожелавам ви тя да е много по- успешна, щастлива и изпълнена само с хубави моменти! Радвайте се на малките неща и оценявайте всичко, защото красотата се крие в малките и невидими за очите неща!

                                                                                М.

6 коментара:

  1. Честита Нова Година :)
    Страхотни продукти си избрала, мисля да пробвам гела за вежди на Катрис и сенките на Буржоа, отдавна ме изкуваше този цвят, който имаш, но заради негативни мнения се въздържах.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честита Нова Година и на теб! Определено мисля, че няма да останеш недоволна и от двата продукта. :)

      Изтриване
  2. Честита Нова Година! Пожелавам много успехи на теб и блога ти! <3 Шампоанът на Syoss и основата на Avon също са мои любимци през изминалата година, а от твоите веднага добавих някои към wishlist-a си.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря. Честита Нова Година и на теб! Надявам се, че ще харесат и на теб ако ги изпробваш. :))

      Изтриване
  3. Айде сенките на Буржоа записани за покупка :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много добри попадения. Благодаря за инфото. Беше много полезна!

    ОтговорИзтриване