сряда, 8 август 2012 г.

Червила Golden Rose

Здравейте, днес реших да направя ревю на 3 продукта, с които се сдобих наскоро благодарение на една приятелка.


На пръв поглед цветовете много ми харесаха, сега ще ви покажа как стоят в действителност. По принцип предпочитам да използвам червила вместо гланцове поради няколко причини. Лесно получавам ефект като на гланц след като сложа безцветен гланц върху червилото. Сега ще ви покажа какво имам в предвид.

Golden Rose Perfect Shine Lipstick 232

Golden Rose Perfect Shine 232

От трите продукта, това червило най-много ми допадна като цвят. По-матово е в сравнение с другите две. Има приятен аромат. Цветът му е нежно розов. Не е много дълготрайно, но с безцветен гланц отгоре издържа доста дълго при мен. Цената му е около 3-4 лв. Определено няма да стои без да го използвам, но не съм сигурна дали бих си го купила отново. Въпреки това ще го определя като добро за цената си.

Golden Rose Lipstick 115

Golden Rose Lipstick 115Това е червилото, което бих класирала на второ място сред трите продукта. Доста е ароматизирано. Мисля, че цената му е около 3-4 лв. Цветът му е леко прасковен с блясък. На мен определено доста повече ми харесва с безцветния гланц отгоре. Също не бих го определила като дълготрайно.

Golden Rose Perfect Shine Lipstick 210

Golden Rose Perfect Shine Lipstick 210

Това е най-розовото от трите и най-блестящото. Частичките му се усещат върху устните, но не са неприятни. Цената му е около 3-4 лв. Има приятен аромат и също не се задържа много на устните без гланц при мен.

До сега не бях използвала червила на Golden Rose и ако трябва да съм честна може би очаквах малко повече от тях, има какво още да се изисква. Но за цената, на която се предлагат, са добри. Това беше от мен, до нови срещи :))
                                                                                                                                         М.

Няма коментари:

Публикуване на коментар