понеделник, 27 август 2012 г.

Нови покупки

Тъй като семестърът ми започва след 1 седмица и в сряда ще трябва да пътувам за Благоевград, където се надявам да остана в следващите 4 години, че и повече. Днес реших да изляза и да купя някои нещица, които ще ми трябват. Вече имах възможността няколко пъти да разгледам магазините в Благоевград и съм очарована в това отношение (и не само в това, толкова млади хора има там..., но това вече е друга тема). Много съм щастлива, защото от там ще имам възможност да се сдобия с много продукти, които в моя малък роден град липсват. Вече много се отклоних, та така, ето и какво си купих днес :
 Кристали за коса BioPharma 30мл за 4.82 лв. Старите ми вече са на свършване, а благодарение на тях връхчетата на косата ми вече не са сухи и не цъфтят.
Интимен сапун Bilka - до този момент не съм го използвала, но толкова положителни отзиви прочетох, че реших да го изпробвам и задължително ще напиша ревю за него, 200мл за 3.10 лв. На пръв поглед мога да кажа, че има невероятен аромат, на мен ми прилича на дъвки, но е уникален, мога да го мириша с часове.
Интимен гел с екстракт от лайка Nature of Agiva, не го купувам за първи път, но много ми харесва и за момента ми е фаворит, ще видя дали ще остане такъв след като изпробвам този на Bilka. Цената му е около 2.50 за 170мл.
Купих си и една четка за грим на скромната цена от 2.20, но преди време имах една четка на тази фирма и бях толкова доволна, че реших да си купя втора. Много е мека и не се скубе.

Върнах се с 5 нови лака.
Golden Rose Matte 08 - за първи път си купувам матов лак на Golden Rose, освен него имам 2 на Moda, но не съм ги изпробвала все още, защото нямам топ лак за тях, но в сряда задължително ще се сдобия с такъв и непременно ще направя ревю. Цената му е около 2.20 лв.
Ados Extra Long Lasting 526 - за първи път си купувам лак на тази фирма, цената му е около 3 лв. и цветът му е невероятен с лилав подтон. Нямам търпение да го изпробвам.
Classics Glamour 129 - не веднъж съм писала колко много харесвам тези лакове, а цената им е около 1.30 лв. Много ми хареса цветът, сходен е с този на Ados.
Golden Rose Rich Color 19 - това е лак на Golden Rose от новата им серия. Цената му е около 2.10 лв. и цветът, който си избрах е доста интересен. Все още не съм го изпробвала, на пръв поглед се забелязва новото шишенце, което е плоско. Четката също е нещо ново - по-голяма е и е плоска.
Perfect Nail Polish S 13 - по-светъл цвят от Golden Rose Rich Color и за разлика от него има блестящи частички. Лятото вече е към края си, но аз не мога да се насладя на тези цветове и продължавам да ги нося.
Задължително ще направя ревю на повечето продукти и задължително на лаковете. Това беше от мен, пожелавам ви успешна седмица ! :)
                                                                                                                                   М.

6 коментара:

  1. Beautiful colors!!! thank you so much for your visit!!
    I follow you now!
    Have a nice day! and my G+ for you...

    Besos, desde España, Marcela♥

    ОтговорИзтриване
  2. Браво Мони радвам се че в сряда ще пътуваш!!! Ще пробвам кристалите !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, сега съм подготвила една публикация с малко от козметиката, която ще взема със себе си. :)

      Изтриване
  3. Много ми стана интересно защото и аз използвам същия сапун и гела и съм еднакво доволна и от двата и не мисля да ги заменям за други , това което се говори за Билка е истина . За аромата нямам думи по ароматен е и от някой душ гелове

    ОтговорИзтриване